Журнал остеопороза и физической активности

Журнал остеопороза и физической активности
Открытый доступ

ISSN: 2329-9509

Тримитский манускрисул

Bine ați venit la protocolul de trimitere manuscrisului pentru publicare în jurnalul « Журнал остеопороза и физической активности» [ISSN: 2329-9509] ! Cercetările originale, recenziile, rapoartele de caz, serii de cazuri, comentariile, opiniile și перспектива, которую принимают pentru publicare îin revista « Журнал остеопороза и физической активности [ISSN: 2329-9509] ».

«Журнал остеопороза и физической активности [ISSN: 2329-9509]» susține Declarația Bethesda privind publicarea cu accesses deschis. Fiind o revistă cu acces deschis, articolele publicate sunt accesibile Instantaneu și pot fi descărcate din domeniul revistei.Артикул публикует сублицензию пользователя Creative Commons (CC BY-NC 4.0), разрешает повторное использование в других странах. Politica de acces deschis a revistei face ca articolele publicate în numerele sale să fie ușor accesibile și reproductibile; permițând astfel o probabilitate mai mare de distribuție, vizibilitate și citare.

Pentru a asigura procesarea corectă, sigură și Transparentă a manuscriselor, precum și pentru a menține calitatea internațională și finalizarea la timp a sarcinilor конститутивный, revistele lucrează pe o platformă de urmărire editorială apreciată la nivel мондиал. Autorii горшок beneficia де облегчения де trimite și urmări progresul manuscriselor лор.

О подтвердите идентифицирующий номер в manuscrisului vor fi furnizate autorilor în termen de 72 de ore de la primirea manuscrisului. Perioada totala de timp pentru publicarea articolului din momentul primirii manuscrisului original este de 45 de zile, уход включает un interval de timp de 25 de ferestre pentru procesul de Evaluare inter pares și un termen de 7 zile pentru procesarea editorială post-acceptare.

Autorii(ii) sunt invitați să-și trimită manuscrisele ntr-un format prescris prin intermediul sistemului online de trimitere și urmărire al revistei: Sistemul de trimitere online


Vă ruăm să vă asigurați că sunteți în conformitate cu următoarea listă de verificare pentru a evita întârzierea publicării :

 • Domeniul de aplicare, neduplicitatea și transfererea exclusivă a manuscrisului către reviste
 • Scrisoare де intenție cu о scurtă descriere atributelor manuscrisului, declarațiilor și dezvaluirilor (vă rugăm să consultați ghidurile autorului: Instrucțiuni pentru autori ).
 • Подробная информация о контактах с внешними оценщиками, независимыми и потенциально возможными
 • Autorii pot urmări progresul trimiterilor lor la systemul de urmărire a trimiterii editoriale și recenziilor:  Sistemul de trimitere online
 • Dacă aveți nevoie de asistență sau informații suplimentare, ne puteți contacta la următoarele ID-uri de e-mail:  editorialoffice@longdom.org
   

  Бенефициарное авторское право:          

 • Autorii deţin drepturile de autor asupra propriilor rezultate ale cercetării, concepte și opinii ale experților
 • Promovarea post-publicare a articolelor publicate pentru o vizibilitate sporită și probabilitate de citare
 • Attribuirea DOI la articolul acceptat și publicat
 • Бесплатные электронные копии в формате .pdf для публикации
 • Специальная редукция налоговых сборов в функции нумерации, релевантной и трехмерной.
 • Recunoaștere specială pentru autori și recenzori pentru articolele cu ударная булочка.
 • Publicarea articolului în termen de o săptămână de la acceptarea de Către Panelul de Revizuire

  Doar o taxă de procesare unică este percepută pentru un articol acceptat și publicat în funcție de amploarea procesarii articolului și nu existsă taxe supli mentare sau ascunse.
Top