ISSN: 2471-9315
Kanako Yamanouchi, Yamato Sakamoto, Miyuki Fujioka, Kosuke Kasai, Takakiyo Tsujiguchi, Tashimitu Kimura, Manabu Shimazu, Akira Kato and Koichi Ito.
هدف: این مطالعه با هدف بررسی اثرات باکتری های سطحی جوانه گندم سیاه بر چاقی انجام شد. ما بررسی می کنیم که آیا این باکتری ها دارای خواص پروبیوتیک هستند یا خیر.
روشها: از آنجایی که سویههای P-36 و P-37 به مقدار زیاد روی سطح جوانه گندم سیاه وجود داشت، شناسایی گونهها با کیت شناسایی باکتریهای روده و آنالیز ژن 16S rRNA انجام شد. پس از آن، برای بررسی اثرات بیولوژیکی، سویههای P-36 و P-37 به دو گروه باکتریهای مرده تیمار شده با گرما و باکتریهای زنده درماننشده تقسیم شدند، که سپس به صورت خوراکی به موشهای مدل چاق که یک روز در میان نشاندهنده هایپرگلیسمی بودند، در مجموع به مدت یک روز تجویز شد. 10 بار. پس از تجویز، BMI و توده چربی احشایی اندازهگیری شد و تست تحمل گلوکز خوراکی برای ارزیابی تحمل گلوکز انجام شد. تأثیر آنها بر سطح گلوکز خون و مقاومت به انسولین (HOMA-IR) مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج: سویه P-36 به عنوان Pantoea sp. و P-37 به عنوان Kosakonia cowanii شناسایی شد . در گروه موشهایی که باکتریهای زنده و مرده P-36 و P-37 دریافت کردند، میزان افزایش وزن پس از تجویز پایین بود و پیشرفت چاقی سرکوب شد. در تست تحمل گلوکز خوراکی، بهبود تحمل گلوکز و سرکوب قابل توجه سطح گلوکز خون در 0 و 15 دقیقه در گروه تحت درمان با P-37 زنده تایید شد. علاوه بر این، HOMA-IR در موش های تحت درمان با باکتری P-37 زنده و مرده بهبود یافت.
نتیجهگیری: موشهای مصرفشده P-36 و P-37 افزایش تدریجی وزن بدن و کاهش درصد چربی احشایی را نشان دادند. مکانیسمی که منجر به بهبود سطح گلوکز خون مشاهده شده در موش هایی که از سویه P-37 استفاده شده است در حال حاضر نامشخص است. دخالت باکتری های مشتق از جوانه گندم سیاه در بهبود قند خون و کاهش چاقی در مدت زمان کوتاهی به کشف پروبیوتیک های جدید کمک می کند.