Журнал остеопороза и физической активности

Журнал остеопороза и физической активности
Открытый доступ

ISSN: 2329-9509

Журнал Депре

Valoarea indicelui Copernicus 2015: 75,04

Jurnalul de osteoporoză și activitate fizică publică informații științifice actualizate despre osteoporoză dintr-o gamă largă de zone geografice din întreaga lume. Fiind un jurnal global cu acces deschis, revizuit de colegi, articolele atrag un public mai larg. Scopul principal al revistei este de a aborda unele dintre provocările recente, cum ar fi „durata șederii în spital”; mortalitatea și morbiditatea asociate cu fracturile osteoporotice și elucidează rolul studiilor privind osteoporoza în sistemul principal de îngrijire a sănătății și politica de sănătate.

Jurnalul formează o platformă internațională pentru împărtășirea și schimbul de cunoștințe emancipate de osteoporoză și studii de activitate fizică în rândul academicienilor, cercetătorilor și profesioniștilor din domeniul sănătății.

Jurnalul produce numere regulate în afară de lucrările conferințelor internaționale și problemele speciale care se ocupă de fitness, abordări avansate de tratament pentru osteoporoză, osteoartrita, osteomalacie, osteomielita, osteosarcom și știința sportului.

Proces rapid de revizuire editorială

Jurnalul de osteoporoză și activitate fizică participă la Procesul rapid de execuție și revizuire editorială (FEE-Review Process) cu o plată anticipată suplimentară de 99 USD în afară de taxa obișnuită de procesare a articolului. Procesul rapid de execuție editorială și de revizuire este un serviciu special pentru articol care îi permite să obțină un răspuns mai rapid în etapa de pre-revizuire din partea editorului de gestionare, precum și o recenzie din partea recenzentului. Un autor poate obține un răspuns mai rapid de maxim pre-evaluare în 3 zile de la trimitere și un proces de revizuire de către recenzent în maximum 5 zile, urmat de revizuire/publicare în 2 zile. Dacă articolul este notificat pentru revizuire de către editorul de gestionare, atunci va dura încă 5 zile pentru examinarea externă de către examinatorul anterior sau de către recenzentul alternativ.

Acceptarea manuscriselor este determinată în ntregime de gestionarea рассматривать редакцию echipei și de Evaluarea inter pares Independentă, asigurându-se că cele mai înalte standarde sunt menținute indiferent de calea către publicarea regulată Evaluată de colegi sau un pro ces Rapid de revizuire editorială. Editorul de manipulare și colaboratorul articolului sunt responsabili pentru Respectarea Standardelor științifice. Proceul de revizuire a taxei articolului de 99 USD nu va fi rambursat chiar dacă articolul este respins sau retras pentru publicare.

Autorul sau instituția/organizația corespunzătoare este responsabilă pentru efectuarea plății manuscrisului FEE-Review Process. Плата Suplimentară FEE-Review Process acoperă procesarea quickă a revizuirii și deciziile Editoriale quicke, Iar Publicarea Regulată Articolelor acopera pregatirea в различных форматах в общедоступном онлайн-пространстве, asigurââand includerea textului intr-un numar de arhive precum HTML , XML и PDF, пищевая промышленность различные агентства индексации.

Основные моменты журнала

Основные моменты текущей проблемы

Top