Журнал остеопороза и физической активности

Журнал остеопороза и физической активности
Открытый доступ

ISSN: 2329-9509

Политика и процессы

Motivele acceptării manuscriselor

Вклады авторского права, релевантные для дома , превосходные технические возможности и качество дизайна студии.

Предложение о перспективах в качестве одной из важных проблем, пример, разъяснение или изменение большого количества предметов, а также числовое значение, связанное с тем, что вы можете использовать его в качестве средства ухода за собой. ează o mulțime de oameni

Perspectiva este utilă persoanelor care iau decizii , îin special decizii organizaționale pe termen lung sau, n domeniul nostru part, decizii familiale

Insight-ul este folosit pentru a dezvolta un nou cadru sau o nouă teorie sau pentru a dezvolta o nouă teorie

Перспектива стимулирования новых, важных

Metodele использовать entru для исследования проблем с солнцем adecvate (де-пример, сбор данных и интерпретация данных)

Metodele использует все необходимые строгие правила и разъясняет их с датой подтверждения.

Interconectarea lucrărilor anterioare în domeniul, относящийся к sau din domeniile interdisciplinare se face mai clară laterpretările articolului.

Articolul spune o poveste bună: Bine scris și ușor de înțeles, argumentsele sunt logice și nu sunt contratorii îin inside

Motivele respingerii manuscriselor

Nu se încadrează în Obiective și Domeniu de aplicare: Aceasta este o greţeală comună. Accentul manuscrisului ню este în domeniul де aplicare аль revistei și/sau liniile directoare але revistei vizate nu sunt urmate.

Eșuează скрининг-ul tehnic (грамматика, стиль и синтаксис на английском языке): артикул содержит элементы ухода, которые могут подозревать плагиат. Articolul este în prezent în curs de revizuire la o altă revistă. Полный текст рукописи; poate Lipsi elemente cheie, cum ar fi titlul, autorii, afilierile, cuvintele cheie, textul main, referințele și toate tabelele și figurile. Limba engleză nu este компетентный pentru procesul de Evaluare inter pares; cifrele nu sunt Complete sau nu sunt suficient de clare pentru a fi citite. Referințele sunt неполный сау foarte vechi.

Недостаточная/неполная дата: эта важная информация определена в моде clar și să se încadreze в моде corespunzător întrebarea studiului. Articolul conține observații, dar nu este un studiu complet. Se Discută constatările în legătură cu unele dintre lucrările din domeniu, dar ignoră alte lucrari Importante.

Metodele/datele de analiză sunt, внимательный дефект: Detaliile sunt insuficiente pentru a repeta rezultatele. Designul studiului, toolsele utilizate și procedurile urmate trebuie să fie clare. Dar, în unele cazuri, ar putea fi mai bine să puneți prea multe informații în sectiunea de metode decât să puneți prea puține. Analiza nu este valabilă statistic sau nu respectă norele domeniului.

Suprainterpretarea rezultatelor: Unii recenzenți au indicat că o abordare clară și onestă interpretării rezultatelor poate creste șansele ca un manuscris să fie acceptat. Identificati posibile variabile partțiale și uimitoare, atât în ​​faza preliminară studiului, cât și la elucidarea rezultatelor. Descrieți ре Scurt Rezultatele Experimente.

Date de neînțeles/Nesatisfăcător: faceți tableele și graficele ușor de înçeles. Unii editori încep să se uite quick la table, grafice și cifre pentru a determina dacă manuscrisul Merită luat în рассмотреть. Limbajul, structura sau cifrele sunt foarte slabe, încât Meritul nu poate fi analizat. Aveți ип vorbitor nativ де английский pentru a citi și a evalua calitatea lucrării.

Concluzii ухода за nu sunt susținute де даты: asigurați-vă că concluziile dvs. Nu sunt subliniate excesiv, sunt susținute și răspundeți la întrebarea din studii. Asigurați-vă că Contribuiți ла clarificări альтернативы și ню Doar переформулировать rezultatele. Concluziile nu trebuie să ignore porțiuni mari din literatură.

Pur și simplu o mică extensie unei lucrari diferite, literatură inexactă: asigurați-vă că efectuați o căutare Completet a literaturii și enumerați numai referințe релевантные pentru studiu. Constatările sunt incrementale și nu avansează domeniul. Lucrarea este clar, dar o parte mai mare a unui studiu este tăiată pentru a face posibil numărul de articole.

Autorul nu dorește să revizuiască manuscrisul pentru a răspunde sugestiilor recenzenților: Luând în рассматривает sugestiile recenzenților, revizurea manuscrisului dvs. ва авеа întotdeauna ca rezultat un manuscris mai bun pentru publicare. Dacă editorul sugerează Evaluarea unei revizuiri, înseamnă că manuscrisul poate fi publicat dacă preocupările recenzenților ar putea fi abordate în mod satisfăcător.

Top